• GlobeWeb ... zoals een website behoort te zijn !

 • Zoekmachine vriendelijk...

 • Een snelle toegang tot uw site is belangrijk...

 • De juiste connectie tot uw bedrijf, vereniging of wat voor u belangrijk is...

Het maken van uw website

GlobeWeb ontwerpt voor u de website die aan uw eisen en wensen voldoet. Uw eigen uitstraling en huisstijl van uw bedrijf, hobby, etc.

Hosting

Voor Hosting kunt u bij ons terecht. Voor een compleet pakket van Hosting, Domein registratie en advies. Wij bevelen u Argeweb aan. Klik op de banner Argeweb voor meer informatie

Website onderhouden

Wanneer u al een website heeft en deze enige onderhoud nodig mocht hebben, dan kunt u ook bij ons terecht. Wilt u de website updaten, bijhouden, vernieuwen, restylen is dit natuurlijk mogelijk.

Fotografie service

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.
Dat geldt zeker voor het beeldgebruik op uw website. Naast overige grafische elementen spelen foto's een belangrijke rol. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Argeweb

Over GlobeWeb

GlobeWeb is een jong en dynamisch bedrijf en heeft de ambities om voor u de juiste website te maken.

Waarom zou u voor GlobeWeb kiezen.

Wij zijn zeker niet duur! Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Dit is uw visitekaartje! Een goed ogende website levert nu eenmaal meer resultaat op. En vergeten niet, dat de bezoeker komt nog eens terug komt. Na het zien van de website moeten bezoekers een goed beeld krijgen van uw bedrijf, vereniging of waar u de website voor wilt hebben.

GlobeWeb heeft een prettige samenwerking en een gewenst resultaat!

P. de Roode - Owner van Onderhoudpdr.nl

Portfolio

Hieronder enkele voorbeelden van websites die gemaakt zijn door GlobeWeb.

http://www.meerkerkautoservice.nl www.hbroadservice.com http://www.belairnails.nl/ http://www.onderhoudpdr.nl/ http://www.fysio2gether.nl www.dutchphotographer.nl

Nieuwe website laten maken

Het opzetten van een nieuwe website begint altijd met een idee of plan. U hebt een bedrijf, vereniging of project en wilt daar graag een website voor laten maken. Omdat elke website anders is, proberen wij eerst altijd duidelijk te krijgen wat de wensen zijn. Hierna leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn zodat u goed en snel uw idee of plan in een website verwerkt ziet.


Specificatie

Bij het maken van een nieuwe website beginnen we altijd met een goede specificatie, iets dat vaak over het hoofd wordt gezien.

In de specificatiefase worden zaken besproken zoals:

 • Het doel of doelgroep
  van de website
 • De stijl met kleuren en
  eventueel uw logo
 • Teksten & beeldmateriaal
 • Domeinnaam & hosting
 • Het verkrijgen van bezoekers d.m.v. zoekmachine optimalisatie en/of advertenties
 • Zoekwoorden voor de vindbaarheid op internet.

Door een goede specificatie en heldere afspraken vooraf worden tijd en kosten bespaard.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Onderhoud van uw website

Website onderhoud zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel mensen tegen problemen. U heeft een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor.


GlobeWeb helpt u bij het onderhoud van uw website. Wij kunnen kleine wijzigingen snel en efficient uitvoeren, zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen, een nieuwe layout, zoekmachine optimalisatie.


Heeft u vragen over het onderhoud van uw eigen website? Laat het ons weten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Fotografie service!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, Dat geldt zeker voor het beeldgebruik op uw website. Naast overige grafische elementen spelen foto's een belangrijke rol. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.


GlobeWeb helpt u bij het optimaliseren van uw website. In samenwerking met Dutch Photographer zijn wij in staat om mooie en sprekende beelden op uw website te zetten. Kijk gerust op de website van Dutchphotographer. Hier kunt u voorbeelden zien van diverse fotografie.


Heeft u vragen over de fotografie voor uw eigen website, laat het ons weten. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.


Contact forumulier

Top